Rosenberg LinkedIn

 

Regisztrálja légfüggönyét!

 

Felkeltettük érdeklődését?

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Feliratkozás

Kérjen ajánlatot termékeinkre

Ajánlatkérés

Windbox légfüggönyök Wellisair technológiával

WINDBOX ECM,ECG OH+FC légfüggönyök

Levegő és felületek fertőtlenítő és tisztító technológiája
Légfüggönyök kereskedelmi és ipari ajtókhoz

Winbox légfüggönyök Wellisair technológiával

 

  • Kombinálja a kettős szabadalommal rendelkező fertőtlenítő és tisztító technológiát az OH hidroxilgyökök létrehozásával és a fotokatalízis hatásával.
  • Innovatív Wellisair aktív technológia, emberre ártalmatlan hidroxilgyökök hatékony termelésével, amelyek láncreakcióval egyaránt fertőtlenítik a levegőt és a felületeket is. A fejlett oxidációs folyamatok (AOP) révén a kórokozó mikroorganizmusok (vírusok és baktériumok) akár 99,9%-át is megszünteti, javítja a levegőminőséget (csökkenti az illékony szerves vegyületeket és lebegő részecskéket), és megszünteti a szagokat.
  • Tartalmaz egy biocid patront hidrogén-peroxid oldattal a hidroxilgyökök előállításához.
  • Kleenfan technológia fotokatalitikus fertőtlenítő hatású ventilátorokkal. A hosszú élettartamú LED-ből kibocsátott UV-A sugarak a turbina titán-dioxidjára hatnak, így reaktív oxigénfajták (ROS) jönnek létre, amelyek oxidációs / redukciós reakciók révén hatástalanítják a kórokozó mikroorganizmusok (vírusok és baktériumok) széles körét. Ásványosítja a járművek és az ipar által termelt városi területeken található szennyező anyagok nagy részét (NOx, SOx, COx, formaldehidek, VOC-k stb.).
  • Magába foglalja a fejlettebb Clever (okos) vezérlést, napi 24 órán keresztül működő fertőtlenítő programmal, 4 fokozatú levegőminőség-jelzővel, és a hidrogén-peroxid biocid patron (a körülményektől függően körülbelül 3 hónap időtartamra) cseréjére figyelmeztetéssel. Plug&Play, programozható, intelligens, automatikus, energiatakarékos üzemmód, Modbus RTU a PLC-től.
  • Önhordó burkolatszerkezet horganyzott acéllemezből, alapkivitelben RAL9016 fehér színű szerkezeti epoxi-poliészter festéssel. Egyéb rozsdamentes acél színekben is kapható, külön kérésre.
  • Mikroperforált beszívó rács szűrőfunkciókkal és könnyű szervizlehetőségekkel. Nincs szüksége előszűrésre.
  • Anódos alumínium kimeneti lapátok, áramvonalas forma, mindkét oldalon 0 és 15° között állítható.
  • Dupla beömlésű EC centrifugál ventilátorok, nagyon alacsony fogyasztással és zajszinttel rendelkező külső rotorral. 5 fokozatú sebességválasztó.
  • „P” típus melegvizes hőcserélővel. „E” típus elektromos árnyékolt elemekkel, három fokozatú, integrált szabályozással. „A” típusú fűtés nélküli, csak levegős. „DX” közvetlen léghűtővel, kérjen tanácsot.
Kapcsolódó katalógusok
Windbox ECM,ECG OH+FC

Legfrissebb

Kövessen minket a LinkedIn-en is!

Következő kiállításunk

Nagy épületek, társasházak, intelligens épületek konferencia

Kapcsolat

Rosenberg Hungária
Lég- és Klímatechnika Kft.

2532 Tokodaltáró,
József Attila u. 32-34.
Tel:+36 (33) 515-515
Fax:+36 (33) 515-506
email: info [at] rosenberg.hu

Személyes kapcsolat »

Rosenberg Hungária »

Munka-karrier

bgd munka

IFKA Mintaüzem Program

Modern Mintaüzem Program