Rosenberg LinkedIn

 

Regisztrálja légfüggönyét!

 

Felkeltettük érdeklődését?

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Feliratkozás

Kérjen ajánlatot termékeinkre

Ajánlatkérés

Higiénikus és tisztatéri légkezelés

A levegő az ember legfontosabb éltető eleme. A szennyezett levegő megbetegedésekhez és az iparban hibás termékek előállításához vezet. Minden légkezelőgépnek meg kell felelnie bizonyos higiéniai előírásoknak, speciális alkalmazási területeken kiemelt higiéniai előírások betartása szükséges. A higiénikus légkezelést két fő területen alkalmazzák: az egészségügyben (ahol a fehérszobákban a levegő csíratartalmát kell a megfelelő szinten tartani), illetve ipari tisztaterek szellőztetésére (ahol a tisztaszobákban a levegő szilárdanyag–tartalmát kell határérték alatt tartani).

Higiénikus légkezeléssel biztosítható a levegőben lévő káros anyagok mennyiségének csökkentése, vagy teljes megszüntetése. A higiénikus légkezelés segítségével elkerülhetjük az emberek és a környezet biológiai, kémiai, fizikai és pszichológiai terhelését.

Minden légkezelőgépre vonatkoznak általános higiénikus előírások, amelyek betartása kötelező (RLT 01, DIN 1886, VDI 3803, VDI 6022), abban az esetben, ha magasabb elvárásoknak, szigorúbb követelményrendszernek kell megfelelni, akkor további szabványokat kell betartani (DIN 1946 4. rész, DIN 1886, VDI 3803, VDI 6022).

Legfrissebb

Egészséges épületek – energia megtakarítási lehetőségek címmel légtechnikai szakmai napot tartott a Rosenberg Hungária Kft.

Következő kiállításunk

Műegyetemi Épületgépész Nap
Budapest, Magyarország

Kapcsolat

Rosenberg Hungária
Lég- és Klímatechnika Kft.

2532 Tokodaltáró,
József Attila u. 32-34.
Tel:+36 (33) 515-515
Fax:+36 (33) 515-506
email: info@rosenberg.hu

Személyes kapcsolat »

Rosenberg-csoport »

Munka-karrier

bgd munka

IFKA Mintaüzem Program

Modern Mintaüzem Program

 

Dun & Bradstreet

Dun & Bradstreet tanusitvany