Rosenberg LinkedIn

 

Regisztrálja légfüggönyét!

 

Felkeltettük érdeklődését?

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Feliratkozás

Kérjen ajánlatot termékeinkre

Ajánlatkérés

Komfort légtechnika

Az európai alkalmazottak többsége irodai és adminisztratív épületekben dolgozik. Motivációjuk és közérzetük többek között a kényelmes klímától és a jó levegőminőségtől függ. A Rosenberg-csoport minden alkalmazáshoz megfelelő megoldást kínál!

Az kereskedelmi épületeket központi légkondicionáló egységek vagy decentralizált szellőztető egységek szellőztethetik. Az Airbox légkezelő egységeinkkel és a SupraBox Comfort hővisszanyerős szellőztetőgépekkel a megfelelő szellőztetési megoldást kínáljuk Önnek. Alternatív megoldásként tetőventilátorokat vagy más ventilátorokat is ajánlunk.

Az ügyfél vásárlási magatartását jelentősen befolyásolja hangulata. A díszítés és az árukínálat mellett számos tényező befolyásolja erősen a vásárlókl jólétét. A vásárlók, valamint az alkalmazottak sokkal vonzóbbnak tartják a légkondicionált bemutatótermeket.

Légfüggönyeinkkel az üzletekben kínálunk ideális megoldást Önnek a kellemes klíma fenntartásához.

Az Airbox légkezelőgépek testre szabhatók az Ön igényeinek megfelelően. Ezen felül decentralizált, hővisszanyerős szellőztetőgépeket kínálunk, amelyek könnyen beépíthetők a meglévő épületekbe. A SupraBox Comfort kompakt hővisszanyerős szellőztetőgépek helytakarékosak, és elsősorban magas energiahatékonyságukkal tűnnek ki.

Legfrissebb

Egészséges épületek – energia megtakarítási lehetőségek címmel légtechnikai szakmai napot tartott a Rosenberg Hungária Kft.

Következő kiállításunk

Műegyetemi Épületgépész Nap
Budapest, Magyarország

Kapcsolat

Rosenberg Hungária
Lég- és Klímatechnika Kft.

2532 Tokodaltáró,
József Attila u. 32-34.
Tel:+36 (33) 515-515
Fax:+36 (33) 515-506
email: info@rosenberg.hu

Személyes kapcsolat »

Rosenberg-csoport »

Munka-karrier

bgd munka

IFKA Mintaüzem Program

Modern Mintaüzem Program

 

Dun & Bradstreet

Dun & Bradstreet tanusitvany