Rosenberg LinkedIn

 

Regisztrálja légfüggönyét!

 

Felkeltettük érdeklődését?

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Feliratkozás

Kérjen ajánlatot termékeinkre

Ajánlatkérés

Airbox légkezelőgépek

Picture
Aitrbox légkezelőgépek

Az épületek légtechnikai tervezése és kivitelezése összetett feladat. Ezeknek a szerteágazó kihívásoknak a magas minőségű, korszerű és energiatakarékos Rosenberg légkezelőgépekkel eleget tudunk tenni. A Rosenberg Airbox légkezelőgépek standard, és egyedi kialakítású moduláris kivitelben kaphatók, széles termékskálánk többfajta feladat megoldását biztosítja, termékeink a legszigorúbb energiahatékonysági követelményeknek felelnek meg.


 

AIrbox

A légkezelőgépekben a térfogatáramot a homlokkereszmetszeti sebességek határozzák meg. A légkezelőgépben található légsebességek mértéke a berendezésbe épülő különböző elemek funkcióikból adódóan korlátozódik. Az EN 13053 szabványon alapuló irányelv különböző légsebesség kategóriákat definiál. Ezek a légsebesség kategóriák a biztonságos és gazdaságos üzemeltetést garantálják.

A Rosenberg Airbox légkezelőgépek acélkerettel (Airbox S60 sorozat), keret nélküli kialakításban (Airbox F40 sorozat) és termikusan szétválasztott alumíniumkerettel (Airbox T60 sorozat) készülnek. Az Airbox S60 és a T60 gépeket kérésre kültéri, vagy higiénikus kivitelben is szállítjuk. Az évenkénti minőségi felülvizsgálat lehetővé teszi számunkra, hogy a vevőink kívánsága szerint, a szigorú RLT előírásoknak megfelelő légkezelőgépeket készíthessünk.

 

Legfrissebb

Kövessen minket a LinkedIn-en is!

Következő kiállításunk

Nagy épületek, társasházak, intelligens épületek konferencia

Kapcsolat

Rosenberg Hungária
Lég- és Klímatechnika Kft.

2532 Tokodaltáró,
József Attila u. 32-34.
Tel:+36 (33) 515-515
Fax:+36 (33) 515-506
email: info [at] rosenberg.hu

Személyes kapcsolat »

Rosenberg Hungária »

Munka-karrier

bgd munka

IFKA Mintaüzem Program

Modern Mintaüzem Program