Rosenberg LinkedIn

 

 

Az RLT-Herstellerverband e.V. tagjai vagyunk

További információ

 

Eurovent tanusítás


További információ

 

Regisztrálja légfüggönyét!

 

Felkeltettük érdeklődését?

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Feliratkozás

Kérjen ajánlatot termékeinkre

Ajánlatkérés

Airbox légkezelőgépek

Időjárásálló, beltéri, higiénikus és robbanásbiztos kivitelű, energiatakarékos légkezelőgépeket gyártunk és kínálunk széles alkalmazási területre

Rosenberg Airbox légkezelőgépek

 

Az Airbox légkezelőgépekről
Az épületek légtechnikai tervezése és kivitelezése összetett feladat. Ezeknek a szerteágazó kihívásoknak a magas minőségű, korszerű és energiatakarékos Rosenberg légkezelőgépekkel eleget tudunk tenni. A Rosenberg Airbox berendezések standard, és egyedi kialakítású moduláris kivitelben kaphatók, széles termékskálánk többfajta feladat megoldását biztosítja, termékeink a legszigorúbb energiahatékonysági követelményeknek felelnek meg.


Komplett légkondicionálási megoldások széles skáláját kínáljuk. Mind a high-tech területen, mind a hagyományos épületekbe történő beüzemelésnél a Rosenberg légkezelőgépek tiszta levegőt biztosítanak a kívánt hőmérsékleten. A légkondicionáló és ventilátor egységeket moduláris elven terveztük, így könnyen és személyre szabottan kombinálhatók. Időjárásálló és robbanás biztos kivitel nálunk egyaránt elérhető, csak úgy, mint az RLT által igazolt higiénikus kivitel. Készülékeink teljesítik az „A+” energiahatékonysági besorolást, és mindenben eleget tesznek költséghatékonysági és minőségi elvárásoknak, illetve a vonatkozó ErP előírásoknak.
 

Egyedi gyártás
A szellőzőrendszerrel szemben támasztott követelmények szinte mindig eltérőek. Míg egyes alkalmazási területeken csak egyszerű levegőcserére van szükség, más alkalmazásoknál néha nagyon magas követelmények vonatkoznak a hőmérsékletre, a páratartalomra és a levegő tisztaságára.
ŰA Rosenberg Airbox sorozatú légkezelőgépei moduláris felépítésűek és egyedileg konfigurálhatók. Így egyfajta moduláris elv alapján gyorsan és egyszerűen összeállítható minden alkalmazáshoz a megfelelő megoldás. Mind a high-tech szektorban, mind a klasszikus épülettechnikában a Rosenberg megoldásai tiszta és megfelelően temperált helyiséglevegőt biztosítanak. Az időjárás- és robbanásbiztos kivitelt éppúgy tudunk készíteni, mint a TÜV-tanúsítvánnyal rendelkező higiéniai változatokat, vagy emelt korrózióállóságú készülékeket. 
Az Airbox sorozat légkezelőgépei megfelelnek az EN 1253/2014 Ecodesign energiahatékonysági előírásainak, valamint a legmagasabb gazdaságossági és minőségi követelményeknek is.

 

Rosenberg Airbox légkezelőgépek


Moduláris kialakítás (F40, S60, T60 sorozatok)
Légkezelőgépeink burkolata hang- és hőszigetelt panelekből áll, 40 és 60 mm vastagságú keret nélküli, vagy keretszerkezettel ellátott konstrukciók. A modulokba kerülő ventilátort, a fűtő- és hűtőegységet, a hővisszanyerőt, a szűrőt és a többi elemet rugalmasan, vásárlónk igényei szerint állítjuk össze.
A berendezésekben a légsebességet a készülék belső keresztmetszete és a térfogatáram határozza meg. A légkezelőgépben megvalósítható légsebesség a berendezésbe épített különböző elemek funkcióiból adódóan korlátozott. Az EN 13053 szabványon alapuló irányelv különböző légsebesség kategóriákat határoz meg, amik a biztonságos és gazdaságos üzemeltetést garantálják.
A Rosenberg Airbox légkezelőgépek acélkerettel (Airbox S60 sorozat), keret nélküli kialakításban (Airbox F40 sorozat) és termikusan szétválasztott alumíniumkerettel (Airbox T60 sorozat) készülnek. Az Airbox S60 és a T60 gépeket kérésre kültéri vagy higiénikus kivitelben is szállítjuk. Az évenkénti minőségi felülvizsgálat lehetővé teszi számunkra, hogy a vevőink kívánsága szerint, a szigorú RLT előírásoknak megfelelő légkezelőgépeket készíthessünk.

 

Az Airbox légkezelőgépek készülékházai
berendezések burkolata kettős héjú, hang- és hőszigetelt panelekből áll, az S60 és T60 sorozatú légkezelőgépeknél keretszerkezetre erősítve, az F40 keret nélküli kialakításnál önhordó módon. Az egyes modulokat a szűrőhöz, a ventilátorhoz, a fűtéshez, a hűtéshez, a hővisszanyerőhöz a megrendelő igényei szerint állítjuk össze.

Rosenberg Airbox légkezelőgépek

Szabályozó automatika
Épületfelügyeleti rendszerbe köthető módon, vagy különálló szabályozással is készítjük a berendezéseinket, amelyek számos kommunikációs protokollon keresztül tudnak kommunikálni más berendezéssel (pl. folyadékhűtő, kazán, stb.)
 

Energiatakarékos Rosenberg megoldások
A hővisszanyerő rendszerek alkalmazása elkerülhetetlenné vált az elmúlt évek energiaárak óriási emelkedése miatt. Az alkalmazott rendszertől függően a fűtés vagy hűtés éves energiaszükséglete akár 90%-kal is csökkenthető a hővisszanyerés nélküli rendszerhez képest. A rendszer kialakításától, illetve a levegőminőségi követelményektől függően különböző hővisszanyerő rendszerek alkalmazására van lehetőség. Ilyen rendszerek lehetnek többek között a Rosenberg HKVS nagyhatékonyságú közvetítőközeges hővisszanyerő berendezések is.

Csökkentse az elektromos energia felhasználást a saját fejlesztésű EC-motoros ventilátorainkkal is!

 

Rosenberg Airbox légkezelőgépek


Időjárásálló kivitel
Az épületeken belül minden zárt tér nagyon értékes. Ha a légkezelelőgépet nem gépházba telepítik, magát az szellőzőgépet speciális időjárásálló kialakítással kell védeni. Lapostetős épületeknél a tetőre telepített légkezelőgép ideális megoldás lehet. Az, hogy a készülék telepítésének melyik változata a legmegfelelőbb, sok tényezőtől függ, és a tervezés során egyedileg kell eldönteni. Kollégáink ebben is segítséget nyújtanak!

 

Rosenberg Airbox légkezelőgépek


Higiénikus kivitel
Az Airbox T60 és F40 sorozatú légkezelőgépeinket VDI6022 és EN DIN 1946/4 kialakítású higiénikus kivitelben is tudjuk szállítani, amelyhez tanúsítással is rendelkezünk.

 

Rosenberg Airbox légkezelőgépek


Robbanásbiztos kivitel
Az Airbox S60 sorozatú légkezelőgépek között olyat is tudunk szállítani, amely az ATEX 100 szerinti robbanásvédelemmel rendelkezik. Kizárólag föld feletti használatra (II. berendezéscsoport) és robbanásveszélyes gázokat tartalmazó környezetbe kínáljuk ezen berendezéseinket.

A speciális alkalmazási kategóriákhoz keresse kollégáinkat!

 

Segíthetünk Önnek?
Kiterjedt tapasztalattal rendelkező szakértő kollégáink segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában.
Kérjük vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!

 

Kapcsolódó katalógus
Rosenberg Airbox légkezelőgépek flyer
rosenberg AIRBOX DE 2023

Legfrissebb

Hűtőkamrákhoz, vagy más hűtött térhez keres légfüggönyt?

Következő kiállításunk

Mostra Convegno Expocomfort
-
Milánó (Olaszország)

Kapcsolat

Rosenberg Hungária
Lég- és Klímatechnika Kft.

2532 Tokodaltáró,
József Attila u. 32-34.
Tel:+36 (33) 515-515
Fax:+36 (33) 515-506
email: info@rosenberg.hu

Személyes kapcsolat »

Rosenberg-csoport »

Munka-karrier

bgd munka

IFKA Mintaüzem Program

Modern Mintaüzem Program

 

Dun & Bradstreet