Rosenberg LinkedIn

 

Regisztrálja légfüggönyét!

 

Felkeltettük érdeklődését?

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Feliratkozás

Kérjen ajánlatot termékeinkre

Ajánlatkérés

Újabb rangos díjat nyert a Magyar Zene Háza - Rosenberg Airbox légkezelőgépek szellőztetik az épületet

Magyar Zene Háza

Március 17-én Cannes-ban, a világ legnagyobb és legrangosabb ingatlanszakmai kiállításán, a MIPIM-en a zsűri fődíját nyerte el a nemrég átadott budapesti Magyar Zene Háza különleges épülete. A zsűri indoklásában fenntarthatósági, esztétikai és látogatói élmény szempontjából egyaránt a világ legjobbjának ítélte a japán sztárépítész, Sou Fujimoto által tervezett különleges épületet.

Korábban a Time out magazin a világ 2. legizgalmasabb helyszíneként tüntette a Magyar Zene Házát a 2022-ben mindenképpen megnézendő kulturális helyszínek listáján. A Magyar Zene Háza 2020 őszén elnyerte a „világ legjobb zenei célú ingatlanfejlesztése” díját, az amerikai Music Cities Awardson. Az épület a legjobb európai fejlesztésként került kategóriájának három legjobbja közé, majd nyerte el a „Best Use Of Music In Property Development/Real Estate” kategória fődíját. 2019 decemberében először „Európa legjobb középülete” lett a Magyar Zene Háza, majd „A legjobb nemzetközi középület” díját is elnyerte az egyik legrangosabb nemzetközi ingatlanszakmai versenyen, az International Property Awards-on.

A Magyar Zene Háza méltán pályázik Budapest új, ikonikus épületének címére. Sou Fujimoto, sztárépítész egy modern, extravagáns házat álmodott meg a zenének. Az épület tervezésekor a természetből és a zenéből egyaránt gyűjtött inspirációt. A két forrás a japán tervező által megálmodott ház részleteiben is jól észrevehető: az épület jellegzetes lebegő tetejét például a hang rezgésének vizuális képe, a hullám ihlette, de Fujimoto nagy hangsúlyt fektetett a természet és az épített környezet kapcsolatára is. A végeredmény pedig egy könnyed, légies, nyitott és átjárható, a legapróbb részletekig átgondolt, harmonikus épület lett.

A Magyar Zene Háza épületét Rosenberg Airbox T60 és F40 légkezelőgépek szellőztetik.

(Forrás: magyarzenehaza.com, index.hu, rosenberg.hu, a kép forrása: magyarzenehaza.com)

 

Legfrissebb

Megérkezett a higiéniai tanúsítás a Rosenberg Airbox F40 moduláris légkezelőgépekre is!

Következő kiállításunk

Épületgépész tervezői konferencia

Kapcsolat

Rosenberg Hungária
Lég- és Klímatechnika Kft.

2532 Tokodaltáró,
József Attila u. 32-34.
Tel:+36 (33) 515-515
Fax:+36 (33) 515-506
email: info@rosenberg.hu

Személyes kapcsolat »

Rosenberg-csoport »

Munka-karrier

bgd munka

IFKA Mintaüzem Program

Modern Mintaüzem Program

 

Dun & Bradstreet

Dun & Bradstreet tanusitvany