Rosenberg LinkedIn

 

Regisztrálja légfüggönyét!

 

Felkeltettük érdeklődését?

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Feliratkozás

Kérjen ajánlatot termékeinkre

Ajánlatkérés

EC-technológia

A motorjaink-, ventilátoraink- és légkezelőgépeink a Rosenberg-csoport saját gyártóüzemeiben készülnek.

Az energiatakarékos EC-motorjaink fejlesztését és gyártását Németországban, a künzelsaui anyacégünknél található modern gyártósoron végezzük.

Rosenberg EC-technológiaA know how és az innovatív gyártástechnológia kombinációjával a legmagasabb követelményeknek megfelelő minőséget kínáljuk vásárlóink számára.

Az Európai Parlament 2009/125/EK (ErP) energiával kapcsolatos termékek környezetbarát tervezésére vonatkozó irányvonala megköveteli a jelentős energiafogyasztású termékek energiahatékonysági követelményének kielégítését.

A Rosenberg EC-motoros ventilátorok 100%-ban eleget tesznek minden szigorú energia hatékonysági határértékeknek.

Jövőorientált vállalatként már régen felismertük, hogy az energiával való tudatos bánásmód, döntő ökológiai és ökonómiai jelentéssel bír – mindenek előtt tekintettel a CO2 kibocsátásra és növekvő energiaárakra.

Rosenberg EC technológia

Ezért dolgoznak mérnökeink és technikusain állandóan termékeink energiahatékonyságának javításán – eredménnyel: modern EC technológiájú motorjaink 90% feletti hatásfokot érnek el és közel 50% energiát takarítanak meg a szokásos motortechnikával szemben. Az alacsony energiafelhasználás nem csak a környezet megóvásához járul hozzá, hanem vevőink üzemeltetési költségeit is csökkentik, ezáltal növelve versenyképességüket.

Az EC-technológia azonban sokkal több, mint egy tiszta „energiahatékonysági csoda”. Az EC-motorok karbantartásmentesek és kis zajszinttel rendelkeznek. Az integrált, intelligens vezérlés lehetővé teszi a fokozatmentes szabályozást és további kiegészítő funkciót, mint pl. nyomás-, térfogatáram- vagy levegőminőség szabályozást. Ezáltal ha energiahatékonyságról, gazdaságosságról és magas levegőminőségről van szó, EC-termékeink eleget tesznek a legmagasabb igényeknek is.

Legfrissebb

Hűtőkamrákhoz, vagy más hűtött térhez keres légfüggönyt?

Következő kiállításunk

Épületgépész tervezői konferencia
Budapest (Magyarország)

Kapcsolat

Rosenberg Hungária
Lég- és Klímatechnika Kft.

2532 Tokodaltáró,
József Attila u. 32-34.
Tel:+36 (33) 515-515
Fax:+36 (33) 515-506
email: info@rosenberg.hu

Személyes kapcsolat »

Rosenberg-csoport »

Munka-karrier

bgd munka

IFKA Mintaüzem Program

Modern Mintaüzem Program

 

Dun & Bradstreet