Rosenberg LinkedIn

 

Regisztrálja légfüggönyét!

 

Felkeltettük érdeklődését?

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Feliratkozás

Kérjen ajánlatot termékeinkre

Ajánlatkérés

Minőség, szerviz

A Rosenberg–csoport ISO 9001:2015 szerinti minőségbiztosítási rendszere lehetőséget ad arra, hogy a vásárlói igényeket szem előtt tartva, a vevővel folytatott rendszeres kommunikáció során a felmerülő igényeket ne csupán a gyártás és tervezés fázisában, de már a fejlesztés során is figyelembe tudjuk venni.

Magas színvonalú gyártásunk korszerű gyártási filozófiákon alapul, szakképzett munkatársaink világszínvonalú automata termelőgépek segítségével, magasan szervezett módon állítják elő termékeinket. Az ezt kiegészítő magas színvonalú minőségellenőrzési rendszerünk garantálja az állandó, kiváló minőséget.

Berendezéseink helyszíni telepítését, beüzemelését szakembereink végzik, így végig garantálni tudjuk a gyári minőséget.

A garanciális időn belüli esetleges vevői reklamációt, hibabejelentést minőségbiztosítási osztályunk fogadja. Munkatársaink a bejelentéstől számított 72 órán belül (a hétvégét is beleértve) a hiba kivizsgálását a helyszínen elvégzik, lehetőség szerint azonnali hibaelhárítással. Jól felkészült szakembereink villamos- és gépészeti problémák elhárításában a garanciális időn túl is vevőink rendelkezésére állnak, amelyre az előzetes árajánlatadást követően vevőnkkel leegyezetett időpontban kerül sor.


MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS - MAGYARORSZÁG
Tel: (+36) 70 / 476-4402
Fax: (+36) 33 / 515-506
Email: minoseg@rosenberg.hu
Más országokban történő hibabejelentéshez
keresse a Rosenberg–csoport helyi partnereit!


Alkalmazzuk és betartjuk a német Légkezelőgép Gyártók Szövetsége (RLT) szigorú előírásait és irányelveit, amelyek garantálják a készülékeink biztonságos, energia hatékony, a gyártói adatoknak megfelelő értékeken történő üzemszerű működését. Cégünk termékei az európai és nemzetközi szabványoknak megfelelnek.

A megbízható, állandó minőséget kedvező áron biztosítjuk, termékeink segítségével partnereink versenyképességüket növelhetik és ezen keresztül árelőnyt érhetnek el a piacukon.

Legfrissebb

Hűtőkamrákhoz, vagy más hűtött térhez keres légfüggönyt?

Következő kiállításunk

Épületgépész tervezői konferencia
Budapest (Magyarország)

Kapcsolat

Rosenberg Hungária
Lég- és Klímatechnika Kft.

2532 Tokodaltáró,
József Attila u. 32-34.
Tel:+36 (33) 515-515
Fax:+36 (33) 515-506
email: info@rosenberg.hu

Személyes kapcsolat »

Rosenberg-csoport »

Munka-karrier

bgd munka

IFKA Mintaüzem Program

Modern Mintaüzem Program

 

Dun & Bradstreet