Rosenberg LinkedIn

 

Regisztrálja légfüggönyét!

 

Felkeltettük érdeklődését?

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Feliratkozás

Kérjen ajánlatot termékeinkre

Ajánlatkérés

Kutatás-fejlesztés

Termékeink tervezése teljes számítógépes rendszeren keresztül valósul meg, fejlesztési részlegünk folyamatosan korszerűsíti az általunk gyártott és forgalmazott berendezéseket, mérőállomásaink (légtechnikai-, akusztikai- és hőtechnikai mérőállomásokkal rendelkezünk) segítségével hitelesítjük termékeinket. Az így szerzett tapasztalataink lehetőséget adnak egyedi kialakítású légkezelőgépek gyártására, melynek során a folyamatos magas minőséget fejlesztőmérnökeink a minőségbiztosítási munkatársainkkal közösen ellenőrzik a gyártás közben és a termék elkészültekor. Az ellenőrzés alatt szerzett tapasztalatainkat folyamatosan visszacsatoljuk fejlesztésünkhöz és a gyártási folyamatba.

 

Légtechnikai mérőállomás

Minden Rosenberg ventilátor a DIN 24163 szabvány szerinti háromkamrás mérőállomáson a legmodernebb mérési technológiával kerül bemérésre. Méréseinket a beszívó oldalon a beszívókúpra illesztett 3-4 mérőpontból álló kör alakú mérőeszközzel végezzük, amely ellenőrizni tudja a légmennyiséget a beszívó kúp és a beszívó oldal közötti nyomáskülönbség függvényében.

Hangtechnikai mérőállomás

A hangtechnikai méréseink saját hangtechnikai laboratóriumunkban Brüel & Kjaer mérőrendszerekkel történnek. Az akusztikai teljesítmény méréseket a DIN 45635 szabvány 38. fejezete alapján végezzük.

Szivárgásmérő állomás

Gépeink tömítetlenségének ellenőrzésére (például osztályba sorolás), valamint új fejlesztéseinkhez ellenőrző mérések készítéséhez (például légtömör zsalu) alkalmazzuk a szivárgásmérő állomásunkat.

Legfrissebb

Hűtőkamrákhoz, vagy más hűtött térhez keres légfüggönyt?

Következő kiállításunk

Épületgépész tervezői konferencia
Budapest (Magyarország)

Kapcsolat

Rosenberg Hungária
Lég- és Klímatechnika Kft.

2532 Tokodaltáró,
József Attila u. 32-34.
Tel:+36 (33) 515-515
Fax:+36 (33) 515-506
email: info@rosenberg.hu

Személyes kapcsolat »

Rosenberg-csoport »

Munka-karrier

bgd munka

IFKA Mintaüzem Program

Modern Mintaüzem Program

 

Dun & Bradstreet