Rosenberg LinkedIn

 

Regisztrálja légfüggönyét!

 

Felkeltettük érdeklődését?

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Feliratkozás

Kérjen ajánlatot termékeinkre

Ajánlatkérés

Történet

A Rosenberg Hungária Kft. Tokodaltárón, Budapesttől 42 km-re, a 10. sz. főút mentén található. A cég 1989-ben alakult, ma 42 510 m2 területen helyezkedik el. A gyártócsarnokok száma évről évre növekszik, alapterületünk jelenleg 15 700 m2.

Fő tevékenységünk a légkezelőgépek gyártása. A Rosenberg légkezelőgépek gyártásán túlmenően Rosenberg ventilátorok, légfüggönyök forgalmazásával, légtechnikai elemek, ventilátorházak és ventilátor alkatrészek, hőcserélők gyártásával foglalkozunk.

A budapesti és a debreceni képviselet segíti partnereink színvonalas kiszolgálását. A Rosenberg Hungária Kft. - a Rosenberg-csoport tagjaként - a folyamatos fejlesztések megvalósításával dinamikusan fejlődik. A piac és a vásárlók igényei, nagyrészt a változó környezeti hatások miatt egyre bonyolultabbá válnak.

A Rosenberg-csoport ezen igényeknek folyamtosan meg akar felelni, így vezető szerepet vállal a technikai fejlődésben. Az általunk szállított gépek garanciaidõn belüli és azon túli szervizelését saját, jól felkészült szakembergárdával, mind villamos, mind gépészeti szakterületen önállóan végezzük.

1981-től a Künzelsau-gaisbach-i székhelyű Rosenberg Ventilatoren GmbH a szabályozható külső forgórészes motorok fejlesztésén, és gyártásán keresztül Európa jelentős központjává fejlődött a szellőztetés és klímaipar területén.

A DIN EN ISO 9001 szerinti tanúsításunk, az RLT minőségi közösségben való tagságunk bizonyítja a megalapozott tudásunkat a légtechnikai készülékek gyártása és fejlesztése terén. Valamennyi alkatrészgyártásunk, a motoroktól kezdve a ventilátorokon keresztül a komplett légkezelőgépekig, a beszállítóktól való függetlenséget, és vevőinknél célzott problémamegoldást biztosítanak számunkra.

Világszerte közel 1400 munkatárssal a Rosenberg-csoport egy versenyképes, közepes nagyságú vállalkozás. A Rosenberg-csoport az elmúlt 32 évben Németországon kívül 8 további gyárral, illetve világszerte számtalan kereskedelmi érdekeltséggel egészült ki.

Legfrissebb

Hűtőkamrákhoz, vagy más hűtött térhez keres légfüggönyt?

Következő kiállításunk

Épületgépész tervezői konferencia
Budapest (Magyarország)

Kapcsolat

Rosenberg Hungária
Lég- és Klímatechnika Kft.

2532 Tokodaltáró,
József Attila u. 32-34.
Tel:+36 (33) 515-515
Fax:+36 (33) 515-506
email: info@rosenberg.hu

Személyes kapcsolat »

Rosenberg-csoport »

Munka-karrier

bgd munka

IFKA Mintaüzem Program

Modern Mintaüzem Program

 

Dun & Bradstreet