Rosenberg LinkedIn

 

Regisztrálja légfüggönyét!

 

Felkeltettük érdeklődését?

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Feliratkozás

Kérjen ajánlatot termékeinkre

Ajánlatkérés

Légfüggönyök

A Rosenberg légfüggönyök új és attraktívabb generációja ideális megoldást nyújtanak a kellemes beltéri klíma karbantartására olyan kereskedelmi és középületekben, amelynek ajtóit nyitva kell tartani. 

Az Airtècnics légfüggönyök egy áramló levegő réteget képeznek az ajtónyílás fölött és úgy működnek  mint egy láthatatlan léggát, amely hatékonyan elválasztja a külső levegőt a belső levegőtől.  Ezért, a légfüggöny az egyik oldalon jelentősen csökkenti a fűtési és hűtési költségeket (egészen 80%-ig) és a másik oldalon pedig növeli a dolgozók és vásárlók kényelmét.

Az Airtècnics légfüggöny tiszta belátást enged az üzletek belterébe és ezáltal a vásárló könnyed, és szabad belépését biztosítja. Ennek eredménye a több vásárló és magasabb árbevétel.  Az Airtècnics légfüggönyök védelmet biztosítanak a hidegtől és a melegtől, visszaverik a széllökéseket, minimalizálják a port, a gázokat, a szennyeződéseket és az épületbe bekerülő rovarokat.

Az összes előny biztosításához fontos a megfelelő légfüggöny kiválasztása. A következő tényezőket kell figyelembe venni: belső nyomás, erős szél, ajtó elhelyezése, lépcső az emeletek között, szemközti ajtók, építési magasság.

Kiterjedt tapasztalattal rendelkező szakértő kollégáink segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában.

Legfrissebb

Hűtőkamrákhoz, vagy más hűtött térhez keres légfüggönyt?

Következő kiállításunk

Mostra Convegno Expocomfort
-
Milánó (Olaszország)

Kapcsolat

Rosenberg Hungária
Lég- és Klímatechnika Kft.

2532 Tokodaltáró,
József Attila u. 32-34.
Tel:+36 (33) 515-515
Fax:+36 (33) 515-506
email: info@rosenberg.hu

Személyes kapcsolat »

Rosenberg-csoport »

Munka-karrier

bgd munka

IFKA Mintaüzem Program

Modern Mintaüzem Program

 

Dun & Bradstreet