Rosenberg LinkedIn

 

Regisztrálja légfüggönyét!

 

Felkeltettük érdeklődését?

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Feliratkozás

Kérjen ajánlatot termékeinkre

Ajánlatkérés

Diffuser Dplus axiálventilátorokhoz

Diffuser DplusAz új és utólag is felszerelhető Dplus diffúzor ideális megoldás a dinamikus nyomás statikus nyomásra való átalakítására. Az állandó keresztmetszeti tágulásnak köszönhetően csökken az áramlás irányában a sebesség, és a veszteségek felhasználható statikus nyomásra alakulnak át. Egyrészt a statikus nyomás növekedése csökkentheti a ventilátor hajtásteljesítményét, ami csökkenti a ventilátor működési költségeit. Másrészt a statikus nyomásnövekedést úgy is ki lehet használni, hogy a ventilátor nagyobb térfogatáramot biztosítson azonos meghajtási teljesítmény mellett. A Dplus 1,5 mm vastag acéllemezből készül, és három különböző színben kapható (piros, fekete vagy fehér).

Az alkalmazási területei között elsősorban a hűtéstechnikai alkalmazásra ajánljuk. Tudja, hogy a berendezés beépítése egyáltalán nem bonyolult és csak néhány percet vesz igénybe? Ennek bemutatására készítettünk egy rövid videót. Láthatja, nem is lehetne könnyebb… ✔️

 

A termék megtakarítási potenciáljáról részletes adatokat itt talál.

Legfrissebb

Kollégánk, Nyárády Győző, a Rosenberg Hungária Lég- és Klímatechnika Kft. értékesítési vezetője nyerte el az Év épületgépész gyártója díjat Magyarországon 2022-ben!

Következő kiállításunk

Szellőztetés olcsóbban - Rosenberg légtechnikai szakmai nap Tokodaltárón

Kapcsolat

Rosenberg Hungária
Lég- és Klímatechnika Kft.

2532 Tokodaltáró,
József Attila u. 32-34.
Tel:+36 (33) 515-515
Fax:+36 (33) 515-506
email: info [at] rosenberg.hu

Személyes kapcsolat »

Rosenberg-csoport »

Munka-karrier

bgd munka

IFKA Mintaüzem Program

Modern Mintaüzem Program

 

Dun & Bradstreet

Dun & Bradstreet tanusitvany