Rosenberg LinkedIn

 

Regisztrálja légfüggönyét!

 

Felkeltettük érdeklődését?

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Feliratkozás

Kérjen ajánlatot termékeinkre

Ajánlatkérés

Az új Rosenberg EC-motor Generation 3 30%-kal erősebb, mint a 2-es volt!

Új EC-motor Generation 3

GD150

 

A maximális elektromos beviteli teljesítmény 4,7 kW. A standard beviteli feszültség-tartomány 200-480 VAC (50/60 Hz). E mellett a motorok sok továbbfejlesztésen mentek keresztül, mint:

- Egy integrált jelző LED-et, a motor kondíciók megfigyelésére. Ez a motor külső kömpozit anyagú fedelén látható.

- Továbbfejlesztett ModBus RTU funkció. A motor nem csak méri az aktuális áram felvételt, de folyamatosan rögzízi is a teljes energia felhasználást. Egy részletes hisztogram mutatja a ventilátor terhelését és az üzemelési hőméréskletet. Ez lehetővé teszi a lehetséges hibák előrejelzését, és a kiválasztott EC-motor üzemelési kondícióinak kiértékelését.

- Electronic Quick Change Technology (EQC). Elektromos meghibásodás esetén (pl. rossz kapcsolódás), pillanatok alatt lehetséges a ventilátor fejének cseréje a nélkül, hogy a ventilátor többi részéhez hozzányúlnánk.

-   IT-network (földelési rendszer) támogatás. IT-network egy kórházakban és adatközpontokban gyakran használt elektromos hálózat, amelynek a feladata a rendszer hiba-toleranciájának növelése.

-   280-680 VDC-Supply. A DC feszültség használata egyre általánosabb adatközpontokban, a meghibásodások elkerülése és más tervezési megfontolásokból.

Az új EC motorok integrációja a termékpalettánkba a plug fan-eknél, az axiál ventilátoroknál és az ECFanGrid rendszereknél kezdődik, majd hamarosan a standard ventilátoroknál a Gereration 2 motoroknál (tetőventilátorok, dobozba és légcsatornába épített ventilátorok) folytatódik.

Kérjük lépjen velünk kapcsolatba, ha további kérdései vannak a motorral kapcsolatban!

Legfrissebb

Egészséges épületek – energia megtakarítási lehetőségek címmel légtechnikai szakmai napot tartott a Rosenberg Hungária Kft.

Következő kiállításunk

Műegyetemi Épületgépész Nap
Budapest, Magyarország

Kapcsolat

Rosenberg Hungária
Lég- és Klímatechnika Kft.

2532 Tokodaltáró,
József Attila u. 32-34.
Tel:+36 (33) 515-515
Fax:+36 (33) 515-506
email: info@rosenberg.hu

Személyes kapcsolat »

Rosenberg-csoport »

Munka-karrier

bgd munka

IFKA Mintaüzem Program

Modern Mintaüzem Program

 

Dun & Bradstreet

Dun & Bradstreet tanusitvany