Rosenberg LinkedIn

 

Regisztrálja légfüggönyét!

 

Felkeltettük érdeklődését?

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Feliratkozás

Kérjen ajánlatot termékeinkre

Ajánlatkérés

Egészséges épületek – energia megtakarítási lehetőségek címmel légtechnikai szakmai napot tartott a Rosenberg Hungária Kft.

Egészséges épületek – energia megtakarítási lehetőségek címmel légtechnikai szakmai napot tartott a Rosenberg Hungária Kft. 2023. november 21-én.

Irodákban, edzőtermekben, rendezvénytermekben, bevásárlóközpontokban és más középületekben dolgozunk és töltjük időnket nap, mint nap. De vajon mennyire egészségesek ezek az épületek? A komfort paramétereken túl milyen minőségű valójában a belélegzett levegő ezekben az épületekben? Milyen feltételekkel tanúsítható a belső levegő minőség? 

Ezekre a felmerülő kérdésekre mutattuk be konkrét megoldásainkat a légtechnikai szakmai napon. Ma már az egészséges épületek korszerű, innovatív szellőzéstechnikai megoldásokkal, energia takarékosan, alacsony üzemeltetési költséggel is fenntarthatók, üzemeltethetők. 

A rendezvényen bemutatkozott a WELL épületminősítő rendszer, amely tanúsítványai az épített környezet minőségét helyezik középpontba. A minősítésük célja többek között az, hogy olyan beltéri levegőminőséget biztosítsanak az épületek tulajdonosai és üzemeltetői, amely hozzájárul az épületben élők egészségéhez és jóllétéhez. Továbbá minimalizálja a beltéri levegőminőséggel kapcsolatos problémákat megfelelő szellőzés biztosításával.

 

A szakmai napon is bemutatott Rosenberg légtechnikai megoldásokkal (szellőzőgépek, légfüggönyök, ventilátorok, fan-coil berendezések) ezen szigorú követelmények teljesíthetők, termékeink magas energia megtakarítási potenciállal rendelkeznek.

 

Az előadások után gyárlátogatás zárta a napot.

 

A rendezvény az Országos Magyar Épületgépész Napok keretében került megrendezésre


Takarítson meg energiát velünk!

 

Legfrissebb

Csatlakozzon az Aktív épületgépészek klubjához!

Következő kiállításunk

Műegyetemi Épületgépész Nap
Budapest, Magyarország

Kapcsolat

Rosenberg Hungária
Lég- és Klímatechnika Kft.

2532 Tokodaltáró,
József Attila u. 32-34.
Tel:+36 (33) 515-515
Fax:+36 (33) 515-506
email: info@rosenberg.hu

Személyes kapcsolat »

Rosenberg-csoport »

Munka-karrier

bgd munka

IFKA Mintaüzem Program

Modern Mintaüzem Program

 

Dun & Bradstreet