Rosenberg LinkedIn

 

Regisztrálja légfüggönyét!

 

Felkeltettük érdeklődését?

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Feliratkozás

Kérjen ajánlatot termékeinkre

Ajánlatkérés

Süllyesztett kivitelű légfüggönyök

Légfüggönyök teljes választéka süllyesztett vagy nem látható beépítéshez álmennyezetbe, oldalsó oszlopokba vagy az ajtó feletti válaszfalba. 


A kifejezetten süllyesztett vagy nem látható beépítésre tervezett légfüggöny-modellek mellett lehetőség van egy nem látható beépítésre szolgáló készlet felszerelésére a kereskedelmi ajtók légfüggönyéhez Windbox M, G és az ipari ajtók légfüggönyéhez is (Windbox L, XL), így minden ajtótípust és igényt lefed a megoldásunk.

 

Süllyesztett Windbox légfüggönyök
Nagynyomású kereskedelmi és ipari ajtókhoz, álmennyezeti láthatatlan rögzítéssel

A WINDBOX egy kompakt és robusztus légfüggöny alapkínálatunkból, időtlen és tetszetős kialakítással. Kifejezetten álmennyezetbe történő beépítésre tervezték. Ez egy légfüggöny, amely alkalmas minden típusú kereskedelmi és ipari bejárathoz.

 

Süllyesztett Dam légfüggönyök
Kompakt süllyesztett nagynyomású légfüggöny kereskedelmi és ipari ajtókhoz

A DAM egy légfüggöny a standard sorozatból, amely sokoldalúságával és álmennyezetbe illeszthető kialakításával tűnik ki, teljes rálátással a diffúzorrácsra. A légbeömlő rács karbantartást nem igényel, és egyetlen fehér keretbe van beépítve, vagy kérésre az Ön által választott színűbe.

 

Süllyesztett Optima légfüggönyök
Kereskedelmi ajtók 2,8 m magasságig, álmennyezeti láthatatlan rögzítéssel

Süllyesztett szerelhető légfüggöny kereskedelmi épületek bejáratához, ajánlott beépítési magasságig 2,8 méter. A beszívó és a kifúvó elem egyetlen keretbe van integrálva az egyszerű telepítés és a stílusos kialakítás érdekében. Kérésre bármilyen RAL színben készülhet, hogy alkalmazkodjon az épület belső, vagy külső építészeti megoldásához. Légsebesség- és fűtésszabályozás integrált Plug&Play vezérléssel és infravörös távirányítóval. A süllyesztett Optima légfüggöny intelligens vezérlésünkkel, a Clever Control-nal is működtethető.

 

Süllyesztett Compact légfüggönyök
Kompakt süllyesztett, nagy sebességű légfüggönyök kereskedelmi és ipari ajtókhoz

A COMPACT függöny az egyetlen, amelyet kifejezetten nem fűtési alkalmazásokhoz terveztek. Ez a süllyesztett modell beépített diffúzor ráccsal és önhordó kerettel rendelkezik álmennyezetbe való beépítéshez. A szívórács fehér, de a katalógusunkban elérhető széles színválasztékkal testre szabható.

 

Invisair légfüggönyök
Süllyesztett légfüggöny oldalsó oszlopokba vagy az ajtó feletti válaszfalba történő láthatatlan beépítéshez

Az INVISAIR légfüggönyt úgy tervezték, hogy láthatatlanul beépíthető álmennyezetekbe és oszlopokba vagy az ajtó körüli fiókokba. Ideális megoldás azokhoz a bejáratokhoz, amelyek építészeti okokból az épület belső kialakításába teljesen integrált légfüggöny beépítést igényelnek.

 

Süllyesztett Windbox BB légfüggönyök
Süllyesztett nagynyomású légfüggöny kereskedelmi és ipari ajtókhoz

Ezt a szabványos légfüggönyt kifejezetten álmennyezetbe történő beépítésre tervezték. Fehér alumínium profilkerettel rendelkezik, amely magában foglalja a lefúvató diffúzort és a szívórácsot, amely nem igényel karbantartást. Ez egy nagyon csekély zajt keltő függöny, amely típustól függően melegvízzel, vagy három szabályozási fokozatú elektromos kialakítással is ellátható fűtéssel. Tartalmazza a Clever vezérlést.

 

 

Termékeinkről további részleteket az alábbi katalógusokban talál! Kérdése esetén kérjük, keresse kollégáinkat.

Süllyesztett kivitelű légfüggönyök
Kapcsolódó katalógus
Süllyesztett légfüggönyök
Airtècnics légfüggönyök

Legfrissebb

Hűtőkamrákhoz, vagy más hűtött térhez keres légfüggönyt?

Következő kiállításunk

Épületgépész tervezői konferencia
Budapest (Magyarország)

Kapcsolat

Rosenberg Hungária
Lég- és Klímatechnika Kft.

2532 Tokodaltáró,
József Attila u. 32-34.
Tel:+36 (33) 515-515
Fax:+36 (33) 515-506
email: info@rosenberg.hu

Személyes kapcsolat »

Rosenberg-csoport »

Munka-karrier

bgd munka

IFKA Mintaüzem Program

Modern Mintaüzem Program

 

Dun & Bradstreet