Rosenberg LinkedIn

 

Regisztrálja légfüggönyét!

 

Felkeltettük érdeklődését?

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Feliratkozás

Kérjen ajánlatot termékeinkre

Ajánlatkérés

Standard légfüggönyök

A standard sorozatú Rosenberg Airtècnics légfüggönyök hatékonyan választja el a külső és belső tereket a legtöbb kereskedelmi és ipari bejáratnál. 
 


Ezek a berendezések sokoldalú légfüggöny-modellek vonzó dizájnnal és nagyfokú testre szabhatósággal.

 

 

Optima légfüggönyök   
alacsony nyomással


Az OPTIMA légfüggöny ideális a legtöbb kereskedelmi ajtóhoz 2,8 méteres magasságig. Az OPTIMA egy kicsi és kompakt légfüggöny elegáns és barátságos kialakítással, lekerekített formával és élekkel. Külső burkolata bármilyen RAL színben testre szabható, így bármilyen helyiség belsőépítészeti kialakításhoz igazodik. Az OPTIMA légfüggöny fali szabályozórendszert tartalmaz távirányítóval.

 

Aris légfüggönyök  
alacsony nyomással

 

Az ARIS légfüggöny sima elülső panellel rendelkezik, lekerekített élekkel és formákkal, amely logóval, világítással, jelzésekkel vagy biztonsági és információs táblákkal testre szabható. A bemeneti rács a felső részben el van rejtve, így elkerülhető rálátás a légfüggönyre és a szűrőre. Az ARIS légfüggöny modern, diszkrét és elegáns dizájnja, valamint kiváló minőségű felületkezelése a 2,8 méter magas kereskedelmi bejáratok felső légfüggönyként történő alkalmazásra került kifejlesztésre.

 

 

Windbox M, G légfüggönyök 
magas nyomással ipari és kereskedelmi ajtókhoz 4 méter magasságig

 

A WINDBOX egy kompakt és robusztus légfüggöny az alapkínálatunkból, időtlen kialakítással, álmennyezetekbe való látható beépítésre tervezve. Ez egy légfüggöny, amely alkalmas minden típusú kereskedelmi és ipari bejárathoz. Egy sor felszerelés beépítésével a WINDBOX légfüggöny akár kilenc különböző beépítési konfigurációval és karbantartást nem igénylő légbeömlő ráccsal rendelkezik, melynek színe a széles választékból választható.

 

 

Smart légfüggönyök 
kereskedelmi ajtókhoz

 

A SMART légfüggöny a legjobb technológiai jellemzőket ötvözi a kiváló minőségű dizájnnal és felületkezeléssel. Modern, diszkrét és elegáns, sima elülső panellel van ellátva, mivel a levegő beszívása a felső oldalon található, nem látható, így elkerülhető a légfüggöny és a szűrővel ellátott rács beltéri megjelenése. A SMART félúton van a standard és a dekoratív termékcsalád között, kereskedelmi és közösségi terekhez ajánljuk.

 

 

Dam légfüggönyök 
kereskedelmi ajtókhoz

 

A DAM egy légfüggöny a standard sorozatból, amely sokoldalúságával és elülső részének kialakításával tűnik ki. A klasszikus szívórácsot hatékonyan felváltja a logókkal, feliratokkal, grafikával vagy képekkel testreszabható előlap, valamint a függöny tetején és alján található dupla légbeömlő. Ezzel a megoldással megszűnik a rács karbantartási igénye és dekoratív előlapja modern és letisztult képet ad. DAM TWIN légfüggöny rendszer: Ez két DAM légfüggönyből áll, amelyek függőlegesen állnak egymással szemben, a fúvókák meg vannak fordítva egymáshoz képest. Ez kettős sugár-leválasztó zónát hoz létre az ajtónál. A DAM TWIN légfüggöny-rendszer optimális megoldás olyan telepítéseknél, ahol a légfüggönyt erős szél, nagy bel- és kültéri hőmérséklet-különbség, több ajtó, egynél több emelet, nagy csarnokok vagy nagy nyomáskülönbség befolyásolhatja.

 

 

 

Windbox BB légfüggönyök 
magas nyomással ipari és kereskedelmi ajtókhoz 7 méter magasságig

 

Olyan kereskedelmi méretű légfüggöny, amely egyenértékű egy ipari légfüggönnyel. A Rosenberg Airtècnics légfüggönyök standard termékcsaládjához hasonlóan a Windbox BB légfüggönyök elegáns és időtlen kialakításúak. A Windbox BB egy rendkívül sokoldalú légfüggöny, amely számos műszaki specifikációval, szerelési lehetőséggel és testreszabással rendelkezik. Ez egy olyan légfüggöny, amely egyesíti az összes legújabb innovációt és fejlesztést, a legújabb generációs EC ventilátorokkal, és tartalmazza a CLEVER fejlett vezérlőrendszerünket is.

 

 

 

 

Termékeinkről további részleteket az alábbi katalógusokban talál! Kérdése esetén kérjük, keresse kollégáinkat.

Standard légfüggönyök
Kapcsolódó katalógus
Airtècnics légfüggönyök
Légfüggönyök kereskedelmi ajtókhoz
Smart légfüggönyök

Legfrissebb

Hűtőkamrákhoz, vagy más hűtött térhez keres légfüggönyt?

Következő kiállításunk

Épületgépész tervezői konferencia
Budapest (Magyarország)

Kapcsolat

Rosenberg Hungária
Lég- és Klímatechnika Kft.

2532 Tokodaltáró,
József Attila u. 32-34.
Tel:+36 (33) 515-515
Fax:+36 (33) 515-506
email: info@rosenberg.hu

Személyes kapcsolat »

Rosenberg-csoport »

Munka-karrier

bgd munka

IFKA Mintaüzem Program

Modern Mintaüzem Program

 

Dun & Bradstreet