Rosenberg LinkedIn

 

Regisztrálja légfüggönyét!

 

Felkeltettük érdeklődését?

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Feliratkozás

Kérjen ajánlatot termékeinkre

Ajánlatkérés

Rovarok elleni légfüggönyök

A nagy teljesítményű rovarokat távol tartó légfüggönyök teljes választéka minimalizálja a legyek vagy más repülő rovarok élelmiszeripari létesítményekbe, ipari épületekbe, kórházakba, illetve tisztaszobákba való bejutását. A rovarok távoltartására szolgáló légfüggönyök teljesítményére és hatékonyságára rendkívül igényes követelmények léteznek, ezért nagyon kevés légfüggöny alkalmas erre az alkalmazásra. 
 


A FLY rovarokat távoltartó légfüggöny kínálata 4 modellből áll, amelyek különböző magasságokhoz, beállított méretekhez, fűtés nélkül, elegáns és időtlen kialakítással rendelkeznek. A FLY KXL légfüggöny a sorozat legerősebbje, és akár 4 méter magas ajtókhoz is ajánlott.

 

Fly K légfüggöny
Rovarok elleni légfüggöny, kompakt és stílusos kivitelben, fűtés nélkül

Rovarokat táűvoltartó légfüggöny, kompakt és stílusos kivitelben, fűtés nélkül. A FLY légfüggöny nagy sebességű, sűrű légsugarat hoz létre, amely minimálisra csökkenti a rovarok bejutását az épületekbe akár 2 méter magas nyílásokon (ajtók vagy ablakok) keresztül.

 

Fly KBB légfüggöny
Nagy teljesítményű rovarok elleni légfüggöny elegáns és időtlen kialakítással

Kereskedelmi méretű rovarriasztó légfüggöny, olyan erővel, mint az ipari légfüggönyöké. A FLY KBB légfüggöny kialakítása egyesíti az évek során bevezetett összes sikeres innovációt, és nagyon nagy teljesítményt nyújt. Ezenkívül csúcstechnológiás külső rotormotoros centrifugális EC ventilátorokkal van felszerelve a berendezés. A FLY KBB légfüggöny a rovarok átjutásának minimalizálására ajánlott 3,5 méter magas ajtókhoz.

 

Fly XL légfüggöny
Ipari légfüggöny rovarok ellen, 3 m magas ajtókhoz

Rovarokat távol tartó légfüggöny, robusztus és sokoldalú, rovarriasztó készlettel ellátva. Optimalizálja a levegő kifúvást minimális turbulenciával, maximális sebesség mellett. A FLY KL ajánlott a rovarok átjutásának csökkentésére a 3 méter magas bejáratokon.

 

Fly KXL légfüggöny
Nagy teljesítményű és hatékony rovarok elleni légfüggöny. 4 m magas ajtókhoz

Ez a FLY sorozat legerősebb rovarriasztó légfüggönye, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy megakadályozza a rovarok átjutását a bejáratokon. A FLY KXL egy nagy teljesítményű, nagy hatékonyságú ipari légfüggöny beépített rovarokat távol tartó készlettel. A berendezés nagy sebességű léggátat hoz létre, és minimalizálja a rovarok átjutását minden olyan létesítményben, ipari alkalmazásnál, ahol a rovarok ellenii védelem fontos.

 

Compact Fly légfüggöny
Rovarok elleni, kompakt légfüggöny

A Fly légfüggönycsalád legkompaktabb, de ugyanolyan hatékony modellje. Kifejezetten élelmiszeripari létesítmények, élelmiszerboltok, kioszkok ablakaihoz tervezték. Jellemzője, hogy nagy sebességű levegősugarat bocsát ki, amely megakadályozza a rovarok átjutását a létesítményen belül. Alacsony zaj kibocsátása van.

 

 

Termékeinkről további részleteket az alábbi katalógusokban talál! Kérdése esetén kérjük, keresse kollégáinkat.

Rovarok elleni légfüggönyök
Kapcsolódó katalógus
Rovarok elleni légfüggönyök
Airtècnics légfüggönyök

Legfrissebb

Megérkezett a higiéniai tanúsítás a Rosenberg Airbox F40 moduláris légkezelőgépekre is!

Következő kiállításunk

Épületgépész tervezői konferencia

Kapcsolat

Rosenberg Hungária
Lég- és Klímatechnika Kft.

2532 Tokodaltáró,
József Attila u. 32-34.
Tel:+36 (33) 515-515
Fax:+36 (33) 515-506
email: info@rosenberg.hu

Személyes kapcsolat »

Rosenberg-csoport »

Munka-karrier

bgd munka

IFKA Mintaüzem Program

Modern Mintaüzem Program

 

Dun & Bradstreet

Dun & Bradstreet tanusitvany