Rosenberg LinkedIn

 

Regisztrálja légfüggönyét!

 

Felkeltettük érdeklődését?

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Feliratkozás

Kérjen ajánlatot termékeinkre

Ajánlatkérés

Rovarok elleni légfüggönyök

A nagy teljesítményű rovarokat távol tartó légfüggönyök teljes választéka minimalizálja a legyek vagy más repülő rovarok élelmiszeripari létesítményekbe, ipari épületekbe, kórházakba, illetve tisztaszobákba való bejutását. A rovarok távoltartására szolgáló légfüggönyök teljesítményére és hatékonyságára rendkívül igényes követelmények léteznek, ezért nagyon kevés légfüggöny alkalmas erre az alkalmazásra. 
 


A FLY rovarokat távoltartó légfüggöny kínálata 4 modellből áll, amelyek különböző magasságokhoz, beállított méretekhez, fűtés nélkül, elegáns és időtlen kialakítással rendelkeznek. A FLY KXL légfüggöny a sorozat legerősebbje, és akár 4 méter magas ajtókhoz is ajánlott.

 

Fly K légfüggöny
Rovarok elleni légfüggöny, kompakt és stílusos kivitelben, fűtés nélkül

Rovarokat táűvoltartó légfüggöny, kompakt és stílusos kivitelben, fűtés nélkül. A FLY légfüggöny nagy sebességű, sűrű légsugarat hoz létre, amely minimálisra csökkenti a rovarok bejutását az épületekbe akár 2 méter magas nyílásokon (ajtók vagy ablakok) keresztül.

 

Fly KBB légfüggöny
Nagy teljesítményű rovarok elleni légfüggöny elegáns és időtlen kialakítással

Kereskedelmi méretű rovarriasztó légfüggöny, olyan erővel, mint az ipari légfüggönyöké. A FLY KBB légfüggöny kialakítása egyesíti az évek során bevezetett összes sikeres innovációt, és nagyon nagy teljesítményt nyújt. Ezenkívül csúcstechnológiás külső rotormotoros centrifugális EC ventilátorokkal van felszerelve a berendezés. A FLY KBB légfüggöny a rovarok átjutásának minimalizálására ajánlott 3,5 méter magas ajtókhoz.

 

Fly XL légfüggöny
Ipari légfüggöny rovarok ellen, 3 m magas ajtókhoz

Rovarokat távol tartó légfüggöny, robusztus és sokoldalú, rovarriasztó készlettel ellátva. Optimalizálja a levegő kifúvást minimális turbulenciával, maximális sebesség mellett. A FLY KL ajánlott a rovarok átjutásának csökkentésére a 3 méter magas bejáratokon.

 

Fly KXL légfüggöny
Nagy teljesítményű és hatékony rovarok elleni légfüggöny. 4 m magas ajtókhoz

Ez a FLY sorozat legerősebb rovarriasztó légfüggönye, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy megakadályozza a rovarok átjutását a bejáratokon. A FLY KXL egy nagy teljesítményű, nagy hatékonyságú ipari légfüggöny beépített rovarokat távol tartó készlettel. A berendezés nagy sebességű léggátat hoz létre, és minimalizálja a rovarok átjutását minden olyan létesítményben, ipari alkalmazásnál, ahol a rovarok ellenii védelem fontos.

 

Compact Fly légfüggöny
Rovarok elleni, kompakt légfüggöny

A Fly légfüggönycsalád legkompaktabb, de ugyanolyan hatékony modellje. Kifejezetten élelmiszeripari létesítmények, élelmiszerboltok, kioszkok ablakaihoz tervezték. Jellemzője, hogy nagy sebességű levegősugarat bocsát ki, amely megakadályozza a rovarok átjutását a létesítményen belül. Alacsony zaj kibocsátása van.

 

 

Termékeinkről további részleteket az alábbi katalógusokban talál! Kérdése esetén kérjük, keresse kollégáinkat.

Rovarok elleni légfüggönyök
Kapcsolódó katalógus
Rovarok elleni légfüggönyök
Airtècnics légfüggönyök

Legfrissebb

Hűtőkamrákhoz, vagy más hűtött térhez keres légfüggönyt?

Következő kiállításunk

Mostra Convegno Expocomfort
-
Milánó (Olaszország)

Kapcsolat

Rosenberg Hungária
Lég- és Klímatechnika Kft.

2532 Tokodaltáró,
József Attila u. 32-34.
Tel:+36 (33) 515-515
Fax:+36 (33) 515-506
email: info@rosenberg.hu

Személyes kapcsolat »

Rosenberg-csoport »

Munka-karrier

bgd munka

IFKA Mintaüzem Program

Modern Mintaüzem Program

 

Dun & Bradstreet