Rosenberg LinkedIn

 

Regisztrálja légfüggönyét!

 

Felkeltettük érdeklődését?

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Feliratkozás

Kérjen ajánlatot termékeinkre

Ajánlatkérés

Dekoratív légfüggönyök

A Rosenberg Airtècnics dekoratív légfüggöny-családnak ötvözi a legmagasabb technológiát az exkluzívabb dizájnnal. 


Jó megoldást jelentenek a növekvő piaci igények kielégítésére, ahol a légfüggönyök nemcsak funkcionális elemei az épületeknek, hanem illeszkedniük kell a belsőépítészethez, az épület kialakításához, illetve aktív részei kell lenniük a hely dekorációjának, hangulatának. Dekoratív és stílusos légfüggönyök, számos felülettel és egyedi testre szabhatósággal.

 

TOP légfüggönyök
Ipari stílusú dekoratív légfüggönyök

A jól látható módon beépíthető, süllyesztett légfüggöny innovatív koncepciója dekorfüggönnyé teszi a berendezést. Modern építészeti vagy ipari stílusú kialakítása miatt modern helyiségekbe való beépítésre tervezték. Az előlap ideális logókkal, világítással,vagy akár feliratokkal történő testreszabáshoz, a vevői igények szerint.

 

ZEN légfüggönyök
Dekoratív ZEN légfüggöny testre szabható panelekkel

A dekoratív, minimalista és elegáns ZEN légfüggöny az építészek és tervezők kedvence építési projektjeikbe. Intelligens kialakítása és nagy teljesítménye tökéletesen illeszkedik bármely épület belső vagy külső kialakításához, aktív része a dekorációnak vagy a helyiség környezetének. A ZEN légfüggöny végtelen testreszabási lehetőséget kínál, meddig szalad el a képzelete?

 

RUND légfüggönyök
Dekoratív légfüggöny hengeres formával

A RUND légfüggöny kifejezetten olyan üzletek és épületek ajtóihoz készült, ahol magas a tervezési igény és alacsony zajszint. A RUND egy hengeres kialakítású, elegáns és exkluzív légfüggöny, mely vízszintesen vagy függőlegesen is felszerelhető. A RUND légfüggöny többféle felülettel és konfigurációval rendelkezik, amelyek dekoratív megoldássá teszik bármilyen belsőépítészeti projekthez.

 

DECO légfüggönyök
Dekoratív légfüggöny

Ez az exkluzív dekoratív légfüggöny egyedi megrendelésre készül. Kialakítása elegáns, lekerekített élekkel és a katalógus széles választékában elérhető színekkel. Nagyon alacsony zajszintet produkál, és fűtésre is van lehetőség. Az energiatakarékos funkciók hozzáadására is van lehetőség, mint például az egyedi programozás.

 

ZEN BB légfüggönyök
Dekoratív légfüggöny nagyméretű ajtókhoz

A dekoratív, minimalista és elegáns ZEN BB légfüggöny az építészek és tervezők kedvence építési projektjeikbe. A ZEN légfüggöny BB változatát az EC ventilátorok legújabb generációjával tervezték, így az ipari légfüggönynek megfelelő teljesítményt nyújt. Intelligens kialakítása és nagy teljesítménye tökéletesen illeszkedik bármely épület belső vagy külső kiviteléhez, amely a dekoráció vagy a helyiség környezetének aktív részét is képezi. A ZEN BB légfüggöny végtelen testreszabási lehetőséget kínál, meddig szalad el a képzelete?
 


Termékeinkről további részleteket az alábbi katalógusokban talál! Kérdése esetén kérjük, keresse kollégáinkat.

Dekoratív légfüggönyök
Kapcsolódó katalógus
ZEN légfüggönyök
ZEN légfüggöny előlapok
Rund légfüggönyök
Dekoratív légfüggönyök
Airtècnics légfüggönyök

Legfrissebb

Hűtőkamrákhoz, vagy más hűtött térhez keres légfüggönyt?

Következő kiállításunk

Mostra Convegno Expocomfort
-
Milánó (Olaszország)

Kapcsolat

Rosenberg Hungária
Lég- és Klímatechnika Kft.

2532 Tokodaltáró,
József Attila u. 32-34.
Tel:+36 (33) 515-515
Fax:+36 (33) 515-506
email: info@rosenberg.hu

Személyes kapcsolat »

Rosenberg-csoport »

Munka-karrier

bgd munka

IFKA Mintaüzem Program

Modern Mintaüzem Program

 

Dun & Bradstreet