Rosenberg LinkedIn

 

Regisztrálja légfüggönyét!

 

Felkeltettük érdeklődését?

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Feliratkozás

Kérjen ajánlatot termékeinkre

Ajánlatkérés

Ipari és hűtött téri légfüggönyök

Ipari légfüggönyök nagyméretű ajtókhoz, mint például raktárak, hangárok, gyárak, logisztikai központok, rakodódokk ajtói vagy kereskedelmi központok bejárataihoz. Az erős és robusztus ipari légfüggönyök kiváló minőségű ventilátorokkal és anyagokból készülnek. 
 


A légfüggönyök egyik fő alkalmazása az iparban a hűtőkamra. Hűtőházi légfüggönyeink speciálisan minden típusú hűtőkamrához és fagyasztóhelyiséghez lettek kifejlesztve, így nagy hatékonyságot érünk el.

 

Optima K légfüggönyök
Fűtéssel nem rendelkező légfüggöny nagy légsugár sebességgel és fokozatmentes szabályozással, kifejezetten hűtőházak ajtóihoz

Légfüggöny 0 ºC feletti hőmérsékletű hidegkamrákhoz, amely tangenciális turbinával lett kialakítva, amely homogén légáramlást biztosít. Fokozatmentes szabályozóval van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy a légfüggöny szabályozása ne szakaszosan történjen, hanem a légsebesség folyamatos kalibrálásával, az egyes telepítésekhez igazodva.

 

Kool légfüggönyök
Fűtéssel nem rendelkező légfüggöny nagy légsugár sebességgel, kifejezetten hűtőházakhoz és ipari fagyasztók ajtajához

Kifejezetten hűtőház és fagyasztóajtóra szerelhető légfüggöny. A KOOL egy kompakt és kis méretű légfüggöny időtlen kialakítással. A levegőkifúvás kialakításának köszönhetően a KOOL légfüggöny alacsony turbulenciát és nagy sebességű légsugarat biztosít, így hatékonyan választja el a nagy hőmérséklet-különbséggel rendelkező tereket.

 

Windbox L, XL légfüggönyök
Nagy teljesítményű, robusztus és rendkívül sokoldalú légfüggöny ipari ajtókhoz és nagy méretű bejáratokhoz

Nagy teljesítményű és robusztus ipari légfüggöny nagy méretű ajtókhoz. A Windbox L, XL légfüggönyt úgy tervezték, hogy hatékony légzárást hozzon létre akár 8 méter magas ajtóknál, fenntartva a belső légállapotokat, csökkentve az energiaveszteséget. A Rosenberg Airtècnics légfüggönyök kiváló minőségű, tartós alkatrészekből és anyagokból készülnek.

 

Maxwell légfüggönyök
Robusztus és nagy teljesítményű ipari légfüggöny, különösen alkalmas nagy ipari ajtónyílásokhoz

A Maxwell egy légfüggöny ipari ajtókhoz, amely vízszintesen vagy függőlegesen is beépíthető. Coanda effektusú kettős légkifúvójával hatékonyabban éri el a nagyobb távolságokat. A Maxwell légfüggönyöket úgy tervezték, hogy könnyen összeilleszthetők modulárisan, és hatékonyak ipari épületek, rakodóterek, hangárok vagy vasútállomások nagy ajtóinál.

 

Max légfüggönyök
Nagy hatékonyságú, strapabíró és tartós légfüggöny ipari és nagy raktárajtókhoz

Erőteljes ipari légfüggöny függőleges vagy vízszintes beépítéshez nagy ipari ajtókra. Egyszerű moduláris csatlakozás nagy ajtókhoz. A Max légfüggönyök alacsony zajszintű külső rotoros motorral felszerelt axiális ventilátorokkal működnek. Kettős légterelő fúvókával rendelkezik, nagyobb kinyúlási hatással, mint más modelleknél, és nagyobb hatékonysággal. A lineáris légkifúvók mindkét irányban állíthatók.

 

Kool Ip55 légfüggönyök
Fűtéssel nem rendelkező légfüggöny nagy légsugár sebességgel, kifejezetten nedves és korróziós környezetre tervezve

Légfüggöny, különösen extrém hideg és/vagy páratartalom és/vagy korróziós körülmények között. A KOOL egy kompakt és kis méretű légfüggöny időtlen kialakítással. A levegőkifúvás kialakításának köszönhetően a KOOL légfüggöny alacsony turbulenciát és nagy sebességű légsugarat biztosít, így hatékonyan választja el a nagy hőmérséklet-különbséggel rendelkező tereket.

 

Airtrack légfüggönyök - hűtött teherautókhoz
Légfüggönyök hűtött teherautókhoz

A hűtött teherautók be- és kirakodásából származó energiaveszteség nagyon magas költségekkel jár a fuvarozók számára. Ezért az Airtrack légfüggönyt kifejezetten úgy tervezték, hogy elkerülje ezeket a veszteségeket, és akár 30%-os üzemanyag-megtakarítást érjen el. A kompakt méret, a háromlépcsős rögzítési rendszer és a 850 mm-től 2430 mm-ig állítható hosszúság megkönnyíti a felszerelést bármilyen típusú járműre, a kisteherautóktól a pótkocsikig. Ezenkívül a perforált rács megkönnyíti a légfüggöny alapvető karbantartását.

 

Triojet System légfüggönyök
Nagy hatékonyságú légfüggöny rendszer, amelyet kifejezetten hűtőházak és ipari fagyasztók ajtajára szerelhető fel

Ez a légfüggöny a Duojet légfüggöny és a Kool légfüggöny kombinációja, ami egy olyan rendszert eredményez, amely három különböző hőmérsékletű és sebességű légsugár kombinációját állítja elő. Kifejezetten hűtőkamrákhoz és fagyasztókhoz tervezték, ahol nagyon nagy a hőmérséklet különbség a környezethez képest. Ennek a rendszernek köszönhetően csökken a köd, a hó és a jég képződése, így csökken a balesetek kockázata.

 

 

Termékeinkről további részleteket az alábbi katalógusokban talál! Kérdése esetén kérjük, keresse kollégáinkat.

Ipari és hűtött téri légfüggönyök
Kapcsolódó katalógus
Légfüggönyök ipari kapukhoz
Airtècnics légfüggönyök

Legfrissebb

Hűtőkamrákhoz, vagy más hűtött térhez keres légfüggönyt?

Következő kiállításunk

Épületgépész tervezői konferencia
Budapest (Magyarország)

Kapcsolat

Rosenberg Hungária
Lég- és Klímatechnika Kft.

2532 Tokodaltáró,
József Attila u. 32-34.
Tel:+36 (33) 515-515
Fax:+36 (33) 515-506
email: info@rosenberg.hu

Személyes kapcsolat »

Rosenberg-csoport »

Munka-karrier

bgd munka

IFKA Mintaüzem Program

Modern Mintaüzem Program

 

Dun & Bradstreet