Rosenberg LinkedIn

 

Regisztrálja légfüggönyét!

 

Felkeltettük érdeklődését?

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Feliratkozás

Kérjen ajánlatot termékeinkre

Ajánlatkérés

Komfort légtechnika

Az európai alkalmazottak többsége irodai és adminisztratív épületekben dolgozik. Motivációjuk és közérzetük többek között a kényelmes klímától és a jó levegőminőségtől függ. A Rosenberg-csoport minden alkalmazáshoz megfelelő megoldást kínál!

Az kereskedelmi épületeket központi légkondicionáló egységek vagy decentralizált szellőztető egységek szellőztethetik. Az Airbox légkezelő egységeinkkel és a SupraBox Comfort hővisszanyerős szellőztetőgépekkel a megfelelő szellőztetési megoldást kínáljuk Önnek. Alternatív megoldásként tetőventilátorokat vagy más ventilátorokat is ajánlunk.

Az ügyfél vásárlási magatartását jelentősen befolyásolja hangulata. A díszítés és az árukínálat mellett számos tényező befolyásolja erősen a vásárlókl jólétét. A vásárlók, valamint az alkalmazottak sokkal vonzóbbnak tartják a légkondicionált bemutatótermeket.

Légfüggönyeinkkel az üzletekben kínálunk ideális megoldást Önnek a kellemes klíma fenntartásához.

Az Airbox légkezelőgépek testre szabhatók az Ön igényeinek megfelelően. Ezen felül decentralizált, hővisszanyerős szellőztetőgépeket kínálunk, amelyek könnyen beépíthetők a meglévő épületekbe. A SupraBox Comfort kompakt hővisszanyerős szellőztetőgépek helytakarékosak, és elsősorban magas energiahatékonyságukkal tűnnek ki.

Legfrissebb

Hűtőkamrákhoz, vagy más hűtött térhez keres légfüggönyt?

Következő kiállításunk

Épületgépész tervezői konferencia
Budapest (Magyarország)

Kapcsolat

Rosenberg Hungária
Lég- és Klímatechnika Kft.

2532 Tokodaltáró,
József Attila u. 32-34.
Tel:+36 (33) 515-515
Fax:+36 (33) 515-506
email: info@rosenberg.hu

Személyes kapcsolat »

Rosenberg-csoport »

Munka-karrier

bgd munka

IFKA Mintaüzem Program

Modern Mintaüzem Program

 

Dun & Bradstreet