Rosenberg LinkedIn

 

Regisztrálja légfüggönyét!

 

Felkeltettük érdeklődését?

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Feliratkozás

Kérjen ajánlatot termékeinkre

Ajánlatkérés

ECFanGrid - Redundáns, kompakt és flexibilis

A Rosenberg ECFanGrid párhuzamosan használt EC-ventilátorok sorozatából áll. Az így kapott légáramlás arányos a használt ventilátorok számával, a nyomásviszonyok változatlanok maradnak.
Az EC-ventilátorok használata nemcsak rendkívül hatékony, de tökéletesen illeszkedő egységet (elektronikus, motoros és járókerék) alkotnak a „Költséghatékony - Plug & Play megoldás” számára, az egyedi szellőztetési követelményekhez.

ECFangrid

 

Tipikus alkalmazás:
• Új légkezelőgépekben

• Retrofit (felújítási) projekteknél

Ha egy tipikus légkezelőgépben alkalmazzák, a Rosenberg ECFanGrid kiváló lehetőségeket kínál az összes rendelkezésre álló alapterület optimalizálására.

Legyen az 1x3, 2x2, 2x3, 3x3 ECFanGrid - a telepítés rugalmassága korlátlan. Például egyetlen nagy radiális ventilátorral összehasonlítva, akár 50%-os megtakarítás is elérhető. Ha szükséges, az egységeket nagyon laposan lehet elkészíteni. Így a légsebesség eloszlása a teljes csatornán sokkal egyenletesebb. Ez növeli az utólagos alkatrészek hatékonyságát, és a kompenzációs szakaszok rövidebbé tehetők.

A Rosenberg ECFanGrid ideális az Retrofit, utólagos beépítésű projektjeihez, különösen akkor, ha egyetlen nagy radiális ventilátort cserélnek. Gyakran egy épület kibővül a légkezelőgép körül a sok éves működés alatt.

Ha a redundáns rendszer követelmény, a Rosenberg ECFanGrid logikus választás. Például egy adatközpontban a teljes rendszerleállás hatalmas költségeket eredményezne. A redundancia megszerzésének általános megközelítése az, hogy egy második azonos rendszert helyezünk el az operációs egység mellett. Ez nem csak nem hatékony, hanem megduplázza a szükséges alapterületet is. Redundáns ECFanGrid használata esetén azonban a fennmaradó ventilátorok megtarthatják a működési pontot a sebességük növelésével.

Legfrissebb

Hűtőkamrákhoz, vagy más hűtött térhez keres légfüggönyt?

Következő kiállításunk

Épületgépész tervezői konferencia
Budapest (Magyarország)

Kapcsolat

Rosenberg Hungária
Lég- és Klímatechnika Kft.

2532 Tokodaltáró,
József Attila u. 32-34.
Tel:+36 (33) 515-515
Fax:+36 (33) 515-506
email: info@rosenberg.hu

Személyes kapcsolat »

Rosenberg-csoport »

Munka-karrier

bgd munka

IFKA Mintaüzem Program

Modern Mintaüzem Program

 

Dun & Bradstreet